"A fényűzés kalandorai" - Dubai program

Dubai-t nyugodtan tekinthetjük a XXI. századi modern építészet fellegvárának. Amerre csak a szem ellát mindenütt fantasztikus épületeket, hatalmas építkezéseket lehet látni. Vajon mi motiválja az itt élőket, hogy így írják be a nevüket a világtörténelembe? Ha szeretnénk elmélyedni Dubai történelmében, nem kellene vaskos könyveket bújnunk, hiszen szinte még 200 év sem telt el azóta, hogy a vándorló beduin törzsek felhagytak nomád életmódjukkal és letelepedtek a Perzsa-öböl bejáratánál, ma olyan csodás világot teremtettek, hogy méltán keresik fel turisták milliói ezt az egzotikus városállamot. A legfőbb vonzerő a gazdagság, a luxus, a hihetetlen kreativitással megalkotott épületek, szállodák, szórakoztató központok. Itt mindent megtesznek azért, hogy aki idejön elkölteni a pénzét, tényleg úgy érezze, hogy az emír személyes vendége.

Egy nap leforgása alatt részük lehet a csipkézett hegyek, a tiszteletet keltő homokdűnék, homokos strandok, buja zöld parkok, látványában, láthatják a poros falvakat, a luxus lakónegyedeket, ősrégi házakat széltoronnyal, valamint az ultra-modern bevásárlóközpontokat.

Incentive outdoor tréning

Kalandprogram:

sivatagi homokfutó expedíció, oázis karaván, speciális sivatagi éjszaka, keleti parti hegyitúra, sivatagi sportverseny (homoksí), '1001 éjszaka' show, beltéri síelés (hó)

Incentive outdoor tréningHogyan, mikor?

  • Utazás módja a célállomáshoz: nemzetközi egyenes járat Bécsből.
  • Reptér Dubai-ban.
  • Repülőút ideje: 6 óra
  • Legjobb hónapok: októbertől áprilisig.
  • Minimum ajánlott tartózkodás: 4 éjszaka.

 

 

Vissza az incentive tréningekhez!