Gyermektábor felújítása

Számos gyermektábor van ma Magyarországon. Bármelyik táborral felvesszük a kapcsolatot és elkészítjük a konkrét árajánlatot.

Azon csoportoknak ajánljuk, akik:

  • szívügyüknek tekintik mások segítését
  • gyermekeknek szeretnének támogatni
  • iskolai közösség javát szeretnék szolgálni
  • karitatív tevékenységgel egy közösséget szeretnének támogatni

Csoportlétszám: 80 - 100 fő

 Zamárdi ifjúsági tábor felújítása

Zamárdi ifjúsági tábor

 

A tábor területe felújításra szorul, elkél a segítő kéz. Felújítása tavasszal lehetséges a nyári táboroztatás előtt. Zamárdi a Balaton déli partján, Siófok és Balatonföldvár között található, területe kb. 10 km hosszan érintkezik a Balaton vizével. Zamárdi táborhely a vasútállomástól kb. 1,2 km-re helyezkedik el. A tábor 142 férőhelyes, a gyermekek elhelyezése faházakban (főként emeletes ágyak) történik A tábor saját konyhával biztosított, így az étkezés helyben megoldott.

 

 

Strand 200 m-re található a tábortól, gondozott, tiszta partszakasz. A tábor területén fedett pingpongozó (mely színpadként is funkcionál), tollas pálya, óriás sakk készlet, 6-8 fős, fedett, szabadtéri asztalok, füves területek, tűzrakó hely, aszfaltozott sportpálya áll a csoportok rendelkezésére. A táborhely füves területei alkalmasak akadályversenyek, sorversenyek lebonyolítására.

A faházak teraszain 10-12 fős kiscsoportos foglalkozásokhoz asztalok és székek állnak rendelkezésükre.

A táborba az egész ország területéről érkeznek gyermekek, akiknek többnyire az itt eltöltött "balatoni hét" az egész szünidő legmeghatározóbb élménye. A tábor területén felújítási munkálatokra minden évben nagy szükség van.