Incentive kalandok

Az incentive szó ösztönzést jelent és a latin "incedere" szóból ered, melynek jelentése:"lángra lobbantani". Csapatunkat "lángra lobbantani", jutalmazni fontos és nagyon hatékony vezetői eszköz. Az éles versenyben meg kell találnunk mi az, ami kollégáink motivációját megsokszorozza és ennek ismeretében kell az éves tervet kitűznünk.

Egy külföldön lebonyolított tréning, bár költségeit tekintve drágább, de sok esetben több motivációt képes nyújtani, s jelentősebben befolyásolhatja a teljesítményt, hangulatot, együttműködést és lojalitást, mint bármilyen más juttatás.

Az utazás közben átélt közös élmény lehet a legtökéletesebb eszköz, amely a kollégák ösztönzése révén elősegíti a kitűzött célok elérését.
10 éves idegenforgalmi tapasztalatnak és szállodai kapcsolatrendszernek köszönhetően programjainkat az Ön cége igényeire szabva készítjük el, mentesítve Önt vagy megbízott kollégáját a hosszas keresgélés és sokszor idő hiányában nem a legmegfelelőbb választás terhe alól.

Ügyfeleink egyéni igényeihez igazított ajánlataink rugalmasságban és ötletességben nem szenvednek hiányt, melyekbe rövid bepillantást nyerhet néhány itt feltüntetett programunk alapján.

"Utazás a lovagkor Birodalmában" - Málta program

"A boldogság-szigetek" -Kanári szigetek program

"Nyomkeresők a kultúra világában"  - Barcelona program

"Eszencia, avagy Jameson világa" - Dublin program

"A fényűzés Kalandorai"- Dubai program

"Egy régmúlt világ nyomai" -Erdély program