Kerettörténeteink

Az egyedileg összeállított programok minden esetben kerettörténetekre épülnek. A résztvevők a tréning előrehaladtával érezhető és látható módon egyre inkább a történet részeseivé, szereplőivé vállnak. Lépésről lépésre vetkőzik le a mindennapi élet álarcait és szerepeit. A kerettörténetekben igyekszünk minden esetben olyan helyzeteket generálni, amelyek hasonmásait mindennapi életükben szinte naponta tapasztalják és élik át a résztvevők.

Egyes tréningjeink esetében kimondottan e célból átalakított terepjárókat is igénybe veszünk a történetek még valósághűebb átéléséhez. Résztvevőink nem passzív, hanem aktív szereplői a tréningeknek. Az egy-egy terepjáróban ülő 4-5 ember egy csapatot, a terepjárók legénysége együtt a CSAPATOT alkotja. A siker egyik kulcsa, a több ezer hektáros erdőterület, az egymásrautaltság, a kiszolgáltatottság , az egymásra épülő feladatok.

A siker másik és egyben elengedhetetlen záloga a szakmai hozzáértés, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy kollégáink közül a 90'-es években ketten is a magyar off-road bajnokság résztvevői voltak, ahol több hazai versenyen szereztek I., II. és III. helyezést.

 
Outdoor terepjárós tréning
   

"Utazás a föld körül"

kalandprogram

"A Szent Grál felkutatása"

kalandprogram

"A deani erdő új közössége" 

kalandprogram

"Terepjárós, rendhagyó"

kalandprogram
(Soft, Hard)

"Speciális, vállalatra készített" 

kalandprogram

"Mentsük meg a természetet"

kalandprogram

"Híd egy élhetőbb világba"

kalandprogram