"Utazás a lovagkor Birodalmában" - Málta program

Valahol Európa és Afrika között félúton megbújik egy apró, fél Budapestnyi méretű sziget, ahol hódítóként számtalan népcsoport fordult meg a történelem folyamán. Málta mai képe legfőképp a Johannita-rendi lovagok majd háromszáz éves uralkodása idején alakult ki, de megtalálhatjuk az arabok, a rómaiak vagy az angolok keze nyomát is. A hódítók által rendszeresen zaklatott nép a sok háború, vérontás és éhínség ellenére sem vesztette el életkedvét, még manapság is szinte naponta tartanak egy fesztivált a sziget valamelyik zugában.

Kalandprogramunk alapját az ősi utcák történelmi bája adja, megalitek, középkori várbörtönök, Calypso barlangja - Málta határozottan mitikus. Az óváros szűk, macskaköves utcácskáin egymást követik a reneszánsz katedrálisok és barokk paloták, míg vidéken a legősibb emberi építkezési formák találhatók meg.

Incentive outdoor tréning

Kalandprogram:
jeep-safari, lovagi kultúrához kötődő kalandtúra játékos feladatokkal, tengerparti olimpia, lovagkori kincsvadászat La Valettában, halálfejes kalóz-éjszaka program, a sziget eddig még nem ismert kincseinek felfedezés, lovagi ceremónia vagy gála-vacsora egy privát, szellemlakta palotában.

Málta programHogyan, mikor?

  • Utazás módja: nemzetközi repülőjárat Budapestről.
  • Reptér La Vallettában.
  • Repülés időtartama: 2 óra, 10 perc
  • Legjobb hónapok: szeptembertől májusig
  • Minimum ajánlott tartózkodás: 3 éjszaka.

Vissza az incentive tréningekhez!